Selectează o Pagină

Termeni si Conditii

1.Termeni Generali

1.1. La Bunicul Matei este denumirea comercială a SC CONFIDENTIAL CONCEPT, persoană juridică cu sediul în Sat Viforata, Comuna Aninoasa, Strada VIA SOLARINO, Nr.103D, Judet Dambovita  înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul nr. J15/ 519/2015, având CUI 34853916, numită în continuare La Bunicul Matei.

1.2. Utilizarea acestui site implică acceptarea termenilor și  condițiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezintă înțelegerea (contractul) dintre părți. În calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.labuniculmatei.ro, SC CONFIDENTIAL CONCEPT își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment, conținutul website-ului, fără o notificare prealabilă. Astfel, vă rugăm să vizitați periodic această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile. pe care ati agreat să le respectați.

1.3. Ne puteți contacta :

  • Printr-o linie suport, la numărul de telefon 0722 712 093
  • Prin e-mail la: octogon1994@yahoo.ca
  • Prin formularul de contact de pe website-ul www.labuniculmatei.ro
  • La adresa:Sat Viforata, Comuna Aninoasa, Strada VIA SOLARINO, Nr.103D, Judet Dambovita

1.4. Magazinul online poate fi folosit doar de către persoane care au cel puțin 18 ani, iar orice persoană sub 18 ani poate folosi magazinul doar cu acordul părinților sau tutorelui legal.

1.5. Orice persoană sub vârsta de 18 ani, poate folosi magazinul online cu acordul părinților sau tutorelui legal.

2.Drepturi de autor

2.1. Conținutul website-ului  www.labuniculmatei.ro este proprietatea SC CONFIDENTIAL CONCEPT.Copierea, stocarea, modificarea parțială sau în intregime a site-ului este strict interzisă și se pedepsește conform legilor in vigoare privind protecția drepturilor de autor. În calitate de utilizator, dumneavoastră sunteți pe deplin acord cu cele mai sus menționate.

2.2. Prin accesarea acestor Termeni și Condiții, Utilizatorul/Clientul înțelege și acceptă că este interzisă în mod expres orice utilizare a website-ului și conținutul acestuia în alte scopuri decât cele permise expres conform Termenilor și Condițiilor/Contractului.

3.Plasarea comenzii

3.1. Comenzile sunt acceptate prin www.labuniculmatei.ro

3.2. Produsele din magazinul online sunt inscripționate în mod specific.Website-ul include informații despre caracteristicile produselor si prețurile lor.

 

4.Politica de retur

Clienții „La Bunicul Matei” pot returna produsele comandate, în următoarele situații:

  • Produsele prezintă defecte de fabricație
  • Produsele au fost livrate greșit
  • Produsele se pot returna în 10 zile calendaristice.
  • Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului ca renunță la cumpărare fără penalități si fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile calendaristice de la primirea produsului. De asemenea, in conformitate cu art. 7 alin. 1 din OG 130/2000, Clientul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanța, in termen de 10 zile calendaristice de la data primirii produsului/produselor, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. În acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cădea, conform legii, în sarcina Clientului.

5.Plata si Politica de Livrare

5.1.Orice comandă va fi livrată în limita stocului disponibil, cu condiția ca aceasta să fi fost confirmată de catreSC CONFIDENTIAL CONCEPT. Termenul de livrare a produselor este de 24-72 ore din momentul recepționării comenzii, prin curier. În ziua de duminică nu se fac livrări. În anumite cazuri, în funcție de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.

5.2. In functie de localitate taxe de livrare difera.

5.3. Plata produselor comandat se poate face astfel: in numerar la livrare sau prin card bancar.

5.4. Daca optati pentru plata online cu cardul bancar, procesarea datelor de pe cardul dumneavoastra se face prin intermediul NETOPIA mobilPay , iarSC CONFIDENTIAL CONCEPT  nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul pe care il detineti.

6.Securitatea datelor personale

6.1. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date, modificată si completată, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, informațiile furnizate de dumneavoastră vor fi folosite de SC CONFIDENTIAL CONCEPT exclusiv în scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comandă vor fi folosite numai pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, promoții, buletinele informative periodice (doar in măsura în care sunteți de acord să primiți acest gen de informații) facturare și pentru livrarea comenzilor etc.

6.2. Nu sunteți obligați să furnizați datele personale, însă refuzul face imposibila prelucrarea comenzii și derularea livrarii produselor. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către echipaSC CONFIDENTIAL CONCEPT.

7.Politica de Confidentialitate

Pentru mai multe detalii, referitor la confidențialitate , vă invităm să accesați pagina de confidențialitate. (vezi pagina de confidențialitate).