Selectează o Pagină

Despre noi

Întreaga poveste a început acum câțiva ani, când în cadrul unei discuții cu prietenii au încercat să găsim un vin natural, fără sulfiți și o carne bună, fără conservanți și chimicale. Atunci am realizat că foarte greu poți găsi produse naturale pe care le poți consuma cu încredere.

Credem in calitate

Nu cumperi un produs, ci iti cumperi sanatatea

Din 1996

Povestea noastra

Fabrica este ridicată pe terenul „Bunicului Matei”, fiind un omagiu adus copilăriei pline de bunătăți naturale. Astfel, am decis să creez această poveste după elemente reale și am înregistrat brandul la o organizație recunoscută pe plan european.

Produsele ”La Bunicul Matei” nu aduc o poveste, aduc un îndemn: „Mâncați sănătos, mâncați acasă!”

De aici s-a născut ideea de a realiza această afacere în satul din apropierea celui de baștină, Săcuieni, aflat pe drumul ce leagă Târgoviștea de Ploiești, într-o zonă de tranzit care face legătura dintre Oltenia și Moldova.

 

Calitate

SI

EXPERIENTA

VIZIUNEA NOASTRĂ

Prin produsele ”La Bunicul Matei” nu urmărim să aducem ceva nou, ci vrem să păstrăm tradiția, prin gustul preparatelor de odinioară. 

Misiunea noastra

Nu cumperi un produs, îți cumperi sănătatea!

 Retetele noastre

Rețetele produselor ”La Bunicul Matei” sunt o combinație de informații adunate în timp, de pe meleaguri muntenești și ardelenești, de la cei cu respect pentru tradiție și de la oameni care îmbină tradiția cu tehnici moderne de preparare. Avem rețete primite de la bătrâni, tehnologi renumiți în branșă și sfaturi preluate de la profesori de la Facultatea de profil din Târgoviște. De asemenea, am colaborat cu succes cu bucătari renumiți și pasionați de gastronomie.

PROCESUL NOSTRU

Beneficul principal al acestor produse este faptul că nu sunt injectate, că nu conțin nitriți, polifosfați, monoglutamat și coloranți. Carnea este curată și este achiziționată de la abatoare autorizate.  Consumatorii produselor noastre descoperă gustul preparatelor de casă. Prepararea produselor îmbină valori precum respectul și responsabilitatea față de sănătatea semenilor, prin asigurarea calității siguranței alimentare. Produsele sunt făcute în condiții moderne europene, prin respectarea standardelor de calitate la cel mai înalt nivel.

TESTIMONIALE

”5 STELE!”

Cele mai gustoase și sănătoase produse întalnite în ultima perioada de mine! Fără conservanți, fără aditivi, fără E-uri, fără sufiți, monoglutamat de sodiu și alte chimicale! Un proiect de suflet cu preparate inedite. Recomand cu drag!” – Mehrzad

Produsele sunt foarte gustoase! Cei mai în vârstă, își pot aduce aminte… Cei mai tineri, își pot „educa” gustul! Trebuie să ne gândim la sănătatea noastră! Felicitări!” – Iuliana

Produse BIO de calitate, parizer și salam cum erau odinioară: cărnoase și gustoase, fără E-uri. Un concept de care aveam mare nevoie.” – Alina